Náš fotbal

Náš fotbal

Anotace: Každý jistě pochopí

Znám je, jejich pláč, křik i smích
já vím, jsem dávno jedním z nich
to bolestné trápení v dolní komoře
když vydám se s přítelem na moře
prý jsem zneužil našich občanů peníze
to ne, jen jsem sázel na výsledky v lize
v té naší fotbalové kráse
to aby bylo plno v kase
toho krásného českého státu
a aby každý měl na výplatu
Autor Lostgen., 18.01.2013
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí