Jako ...

Jako ...

Anotace: Vše v životě je přirovnatelné :)

Jako vsechny ruce na svete
I ty me se snazi sahat ke hvezdam.
Nekam do vysin, kde zivot rokvete
Snad za tim svetem utikam.

Jako slza po tve hebke tvari
Chci stekat tise po skalach,
byt pereji co srdce bouri,
byt rubem mince na vahach.

Jako slunce ve tvem krasnem srdci
Usmev na tvych rtech co znam,
Vsechno co se s vyrem vraci
Vsechno to, co nevnimam.

Jako vsechny oci na tom svete,
Cesty, za kterymi jdeme dal,
Ta nase jako slunce kvete,
A celý svět ji milovat
Autor SuperJoe, 19.01.2013
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí