Zpověď fantazie

Zpověď fantazie

Anotace: ****

Trnem v oku světa
se stala touha moje,
že ryba k slunci létá,
myš hlídá dračí sloje,
že v zimě stromy kvetou
a hvězdy mluví s nimi,
že jednou holou větou
se dají smazat stíny.
Lidem mé sny ale
směšné připadají...
Snad proto mi stále
volnost upírají.

Se smutkem se ploužím
světem, kde já žiju,
po svobodě toužím
jak rybka v akváriu.
Autor Duhová, 19.01.2013
Přečteno 417x
Tipy 7
Poslední tipující: martinaV, enigman, Elssir
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báječné :-) St.

17.08.2016 21:41:26 | Tvořilka Lenka

stačí vyskočit nad hladinu...

10.03.2016 23:28:33 | enigman

Přesně tak. Už aniv umění člověk nemá úplnou volnost...
Naprosto tě chápu. Hezky napsané.
;)

04.09.2013 23:05:17 | Elssir

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí