Svět snů

Svět snů

Anotace: Napsáno 21. 1. 2013

Tvá víčka, již měla dávno spát,
za chodu noci, něco hezkého si nechat zdát,
než dotknou se zítřka, kdy realita upadá,
tma oblíkne si bílý šat, jen přetvářka,
která lidi nutí dělat ze sebe blázny,
tento svět snů je tak, je tak prázdný.

Autor William Christo, 22.01.2013
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí