Liposukcia

Liposukcia

Anotace: čiernou dierou

Z obidvoch možností
zvolím si tretiu
do tretice sprostý
budem pre diétu

referenčnú, menu
zúžim na kôrky
chlebové, zjedenú
porciu zo vzorky

bez výčtu kalórií
darujem snom, štart
ústa mi zatvorí
hlad siedmych miliárd

zdieľať ho asi je
vo sne nemožné
v strede galaxie
tuky podkožné

z prvých dvoch možností
odbúram treťou
schudnutý do kosti
sukcií štafetou

v galaktickom centre
vysaje mi tuk
čierna diera cez stred
pupka, bez diet múk
Autor Petbab, 22.01.2013
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí