HNUS

HNUS

Anotace: Nejde o slova, či text, ten nestojí za nic...spíš jen experiment na vyvolání pocitů :)

V elektrice zabzučelo,
symfonie atomů
pokrylo co v dosah bylo,
stvořilo svět Platonů.

V křesle výplň požahalo,
vzplálo,
a již víc se neptalo.

Prosklenou výplní to
co zničilo pozorovalo
a nípalo si záděrky.

Víc soli v očích,
než,
co za nehet by se vešlo.

Jen upatlaná kůže
pokryla se mu slizem,
když z důvodu pocení,
prošpikován jedem jedů,
odhalí svou tvář to stvoření.

Špičkami svými
množí to svinstvo,
žel.
Co se pak v plíží
do morku roztrhaných těl.
Autor Veverkazeli, 23.01.2013
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí