Očistec

Očistec

Anotace: Text k písni.

 

Je – li to spása za můj sen

je – li to zkáza za každý den

pak chci být pouší a sama v ní

napít se z dlaní písku jí

 

Dej mi pít horkost dej mi žár

dej mi mou smrt – je opodál

rozvrať mne v cáry zcuchej vlas

Zatrať naděje umlč hlas

 

jsi – li ten Anděl, jak být se zdáš

v ďábelských spárech mou duši máš

a jsi – li ďábel, vem mi žal

jenž jsi co Anděl do vínku mi dal

 

dal jsi mi zkázu tím a zmar

nevěřím v nic v cos přísahal

smrtí se bolest vyváží

duši mou Cháron už převáží

 

Vězněná sítí (tak vstaň!)

prodaná (a pojď!)

rty prošity nití (jen křič!)

pobodaná (jdi! zasej děs a strach!)

strachem a vášní

Dokážu slzy černé skrýt?

Touhou tou zvláštní

pro niž si nechám hlavu stít (nenech si hlavu stít!)

 

Vězněna sítí (tak vstaň!)

srdce ti hasne

slunce nesvítí (a pojď!)

pro oči krásné (ať prach se zvrátí v prach!)

poslední rána

Měla by už znít

zavírá se brána 

nemůžu dál bez tebe žít

                     bez tebe žít



Autor Ricarda Haner Lowery, 24.01.2013
Přečteno 400x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrej text k písni..škoda že to nejde slyšet s hudbou :-)

27.01.2013 10:41:33 | xoxoxo

již se na tom pracuje :)

20.08.2013 17:19:45 | Ricarda Haner Lowery

Někdy k slyšení bude :)

27.01.2013 12:50:43 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí