SKUTEČNÉ ZLOČINY

SKUTEČNÉ ZLOČINY

Anotace: A tak to je.

Skutečné zločiny
láskou jsou protkány,
nešťastnou formou jen
krutě jsou podány.

Skutečné zločiny
mají své příčiny,
tužeb jsou počiny,
neskončí bez viny.

Je to snad srdcem?
A nebo duší?
Proč je fakt faktem,
že smrt vždy sluší ?

Je to snad hrdostí?
Je to jen žalem?
Zchromanou bytostí,
co vyjde s málem ?

Skutečné zločiny
z krve ta znamení
když v srdci jednom nůž,
v druhém bol pramení.

Skutečné zločiny
- dobře je promysli!
Vyřízni jazyk
- co na něm, to na mysli.

Autor Ricarda Haner Lowery, 24.01.2013
Přečteno 397x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí