A v dáli

A v dáli

Anotace: třeba na horách...

 

°°°°°° 

Modrojasné

*~*~*

 ~Nebe,to někdy bývá

 celé modrojasné

 potom až k večeru

 nám den trochu hasne

 

 ~a v dáli na horách

 dnes taky nasněžilo

 jen tady v údolí

 lilo a lilo.

 

~Ve vyhřáté chaloupce

 teď každý bude rád

 a kdo se venku zdrží?

 Bude v chladu stát?

 

 ~Ať na dveře zaťuká

 poprosí o přístřeší

 při čaji ohřeje se

 a venku chladně

 prší,prší

 a prší…

°°°°°°°°°°°°

 

 

 

Autor Linzerka, 25.01.2013
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš trochu jako Květka š.
ten font se mi sic nelíbí, ale co,
line se pěkně, víc poetiky by ji ještě vylepšilo:-)

25.01.2013 14:27:37 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí