Ráno přepočítám němé minuty

Ráno přepočítám němé minuty

Anotace: ***

Rád sbírám hodiny s tebou jak listí nebo jablka ...je to tak podivné jako by se Bůh rozhodl vynechat skupenství sněhu -jsem sběrač písku- ráno přepočítám němé minuty v šrajtofli bankovky smotám zapálím a vykouřím nad přeslazeným činzánem v suterenní kavárně pak vyrazím plný nejistoty sesbírat všechnu tvoji přítomnost zhmotnělou z květů rozříznu tě nožem odjářím a zakousnu se do tvých stehen ale to už budou nad náma pomrkávat hvězdy soused přes ulici bude trhaně kašlat zhroucený u televizní debaty my se však budeme milovat jen ty nůž a já tak jak to chtěl on než vynechal skupenství milosrdenství z tvého dechu pospojujeme zařeknuté vločky sněhu navzdor novým řádům a předraženým módním pravdám bude cinkat drobnými minutami jsme sběrači společných chvil které rozpuštěné v čaji zamícháme a zapomeneme.
Autor had, 25.01.2013
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi. jen je škoda, že si nedáš víc práce a neuspořádáš to do nějaké lepší formy :)

25.01.2013 13:57:07 | Sarah

kuju. Já to mám uspořádané ale při uložení se z toho stane tento monolit. Na totem.cz to je tak jak má být.

25.01.2013 14:28:30 | had

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí