Zpověď

Zpověď

Anotace: Mlha předemnou, mlha za mnou jen slepý by se neztratil Mít aspoň naději pouhou že...

Mlha předemnou, mlha za mnou
jen slepý by se neztratil
Mít aspoň naději pouhou
že správným směrem jsem se vypravil

Nechám vést se doměnkou
či smyslem svým šestým
Rukama tápu před sebou
snad budu zase šťastným.

Váhám s každým rozhodnutím,
potichu sedím, tiše doufám.
že nic z toho se neobrátí
ve strach, který v sobě skrývám.

Nebojím se o své tělo,
nebojím se o svou mysl.
nebojím se toho, co bylo
ale toho, co dává smysl.

Nechci přijít o to nejcenější,
co v životě mi dělá radost.
Jen díky zbytečným manýrům
jímž přivádíme domů starost.

Rozdvod je sviňa můj synu
Autor Sawati, 27.01.2013
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí