Tak už to chodí

Tak už to chodí

Anotace: <p>Po těžké noci vztal jsem</p> <p>a po minerálce hned chnap jsem</p> <p>už...

Po těžké noci vztal jsem

a po minerálce hned chnap jsem

už slyším klíč v zámku

to asi služka se vrací

podívat se na to

jak na koberec se zvrací.

 

Otevřu oči a tu co nevidím

ve dveřích stojí nějaký podivín

zírá na mě co tu dělám

já,já jsem tu doma doparoma.

 

Podívej se vedle sebe

má žena leží vedle Tebe

to nemůže být tvoje paní

já skákal celou noc na ní.

 

Růženka se probudila

nahá jako lesní víla

kde jsem muži kde jsem byla

s tím pánem jsem souložila.

 

 

Autor betmen71, 30.01.2013
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí