začínám nenávidět

začínám nenávidět

začínám nenávidět
nepřirozenou délku
-davu-
který mne spoutal v provazech
nudy a děsu

začínám nenávidět
povrchní krásu
-lidí-
kteří mne vynesli do pomyslného
nebe po žebříku chvály
a jindy mne suše poslali
do zasiflených kund

začínám nenávidět
-úplně všechny a všechno-
něco se změnilo, ale co?
Autor Marek Blažíček, 30.01.2013
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí