nápady

nápady

Anotace: tolik je nápadů,..

Tolik nápadů, tisíce otočených černobílých stránek
A přečtených, podotýkám, že s velikou radostí
I múzu mám, že mohl bych psát bez poznámek
Jen nevím, co s myšlenkou plnou pochybností,
Se strachem, že svět jen dalších pár řádků zatratí
Zapomene jméno, z vášně v srdci popel zbude,
Místo černé a rudé bude jenom bílá vlajka vláti.
Autor Dominic Sabre, 30.01.2013
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí