jen tak

jen tak

Anotace: ...

kousek tebe
nedopitý čaj...
koukám naň a přemítám
zdá se mi o lásce
křídla narostla mi
za jednu jedinou noc
proč? jak se to mohlo stát?
když já nechtěla
nestála jsem o žádné
létací scény a tys přišel
nečekán nezván
jsi okřídlený sen
a pak jsi odletěl
a já teď nevím co dál
neznám letecký plán
a tak stojím a zkouším
kudy dál
ani mapu jsi tu nenechal
tak co já vím co dál...
Autor Andee, 31.01.2013
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí