=Šprťouchlata

=Šprťouchlata

Anotace: ..jo,tak to si z nás dělá počasí...

 

 

Co ta zima?

**********

Ta pravá zima opět si

dříme

brzy ji doufám ucítíme

potom si kýchne,

ledově dýchne

a každá voda hned zamrzne.

Povídá,

asi to spletli v kalendáři

začnu vás mrznout i ve tváři

sníh slíbí horám,nížinám.

Určitě bude,

 přísahám.

To potom zas mrzne

až to praští

a zima snad i rampouch baští

prý je to opravdu hostina

no to je vážně novina.

Počkáme a uvidíme

zatím si sáňky

vyleštíme.

…………

***

Autor Květka Š., 01.02.2013
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: divoska_jaja, Linzerka, Robin Marnolli, Miriska, nývlt
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U nás,jak víš, taky ani vločka...

02.02.2013 13:22:17 | Linzerka

ano ano, letošní zima si z nás tropí blázny :-D

01.02.2013 14:57:08 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí