Záloha na spotřebu tepla

Záloha na spotřebu tepla

Anotace: Za lásku si rozum nekoupíš

Za lásku si rozum nekoupíš
ani to teplo
co si chtěla na zimu

Tak už
/se/
prosím tě přestaň topit



Posbíral co zbylo
a přísun tepla /u/škrtil na vločku

Měl pocit
že by mě to
mohlo

zruinovat


a
to
bez



povšimnutí
Autor chci_uverit, 01.02.2013
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: Joe Vai, V.N.Losinský, Sarah, Jan Voralberg, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí