Robinsonka

Robinsonka

Anotace: Černá šmouha, rána, bum! Chvíle dlouhá, leze už mi na rozum. Nechtěla jsem, ale...

Černá šmouha,
rána, bum!
Chvíle dlouhá,
leze už mi na rozum.

Nechtěla jsem,
ale pozdě je.
Zabila jsem,
všechny svoje naděje.

Jenom sklenka whisky,
z cigarety dým.
Opíjím tak, jako vždycky,
v alkoholu ten svůj splín.

Že měla jsem přání,
dobrej život žít.
A na tohle ztroskotání,
navždy zanevřít.

Společnice smutná,
která nemá cíl.
Trosečnice svůdná,
jejíž člun se potopil.

Příboj ticha,
pomalu mne utápí.
Strach do boku mě píchá
a asi zcela polapí.

Nic nestojí za protest,
té zoufalé holky.
Loď narazila na útes…
toť konec Robinsonky…
Autor Lady_.illusion., 02.02.2013
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí