Forrestovi

Forrestovi

Anotace: Příteli, kterého žití nebavilo...

Na co jsi myslel

když jsi mi radil, jak dál žít

a sám nevěděl co s tím..

 

Jaký to bylo

bejt s náma naposled a zjistit

že neumíme ti poradit..

 

Jak ses asi cítil

když jsi na to šláp na rovný silnici

co končila stromem..

 

A zavřels oči

když jsi ujížděl před světem

nevyhnutelnou cestou..

 

Plakals

když jsi psal vzkaz

co už nikdy nechci číst..

 

Forreste proč

proč sis vybral nejzkaženější bonbón

 

Chybíš nám

Forreste..

Autor Fiši, 03.02.2013
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, Miriska, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí