Zkouška

Zkouška

Anotace: Zkouška sama sebe. Co jde to jde a co ne, tak to půjde jinak. :), tak tedy zkouška...

Pocítil se znovuzrozený.
Byl mlád, silný, byl připraven.
Moc a důvěra v něm převládaly,
však on přec nesmí zklamat

Když osudná chvíle přijde.
Když zvítězí a překoná se,
líbezný tón uslyší pouze on.
Nic už se nestane.

Zklame-li však, nic se neděje.
Pouze ztratí jednu z šancí,
svět pln tolerance a snů.
Najde si v něm.

pro našince:

Shodil tíhu svého břemene,
shodil víc, než by si mohl kdo myslet.
Nesl totiž na sobě své činy.
Nesl samotnou tíhu sebe,
nic však neztratil.
Nic nechtě jde dál bez hany,
bez lítosti svých skutků.
Autor oliver, 16.01.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí