Cesta

Cesta

Anotace: Báseň o rozhodnutí mezi cestou kariéry, života nebo lásky

 

Daleká jest cesta zamnou

Ale ještě delší je předemnou

Přejdu i pekelnou bránou zlou

Projdu i tou nejčernější tmou.

 

Kvůli tobě projdu světa kraj,

abych mohla si s tebou dáti čaj,

Ty pro mě hodně znamenáš

Při pohledu na mě zčervenáš.

 

Jednou z těch cest se musím dát,

Budu se možných pádů velmi bát,

Nechám čerstvý vánek v klidu vát,

A pozitivní energii budu sát.

 

Nechám se tebou doprovázet

Svými cestami i činy,

Nenechám tě nikdy odcházet

Bez dobré svačiny .

Autor majdik 2, 05.02.2013
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...přede mnou,
potom také dořešit rytmus.
RM.

05.02.2013 23:15:32 | Robin Marnolli

chyba se vloudila :) omlouvám se a děkuji příště se budu snažit být zase o něco lepší

06.02.2013 23:08:40 | majdik 2

těším se
:-)
RM.

06.02.2013 23:23:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí