pánové

pánové

Anotace: oslovení

Pánové, dámy, to co jsem říkal, jsem vždycky myslel vážně
Nemyslím ty drobný hlouposti, myslím ty větší - žvásty
Pánové, dámy, dovolte, abych vám tykal, přisedněte, kde to vázne
Takže děkuji vám, vaší vstřícnosti, není to až zas tak častý.

Až se mi z toho ruce roztřásly, jak se to mohlo stát?
Myslíte si, že něco víte, ale co když jedno slovo má víc významů!
Neptám se, znám vás, vtipálky, se kterými nemusím se bát,
ve světě, na kterým tak lpíte, jednou vás z něj dostanu.
Autor Dominic Sabre, 06.02.2013
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi posledních 5 slov, ale aby to zas nebyly jenom kecy.)

07.02.2013 00:06:41 | Lagedama

nikdy to nebyly víc než kecy, však i to samo o sobě je svým způsobem lepší, než nic, ne? :)

19.02.2013 00:05:43 | Dominic Sabre

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí