Po špičkách

Po špičkách

Anotace: ...

Hraješ si sama zavřená v pokojíku
já dívám se tajně schován v tvém šatníku
Hraješ si sama se sebou v tvých snech chci být já s tebou

Lákáš mě snad víš že se dívám
letmý pohled slabý vzdech
dveře pomalu otvírám

Tvé prsty krouží krajinou
netoužím poznat už jinou
jen tebe jednu jedinou
a tisíce hříšných cest

Proplétáme svá hříšná těla
v milostných křečích zauzlena
odhalujem své skryté touhy
život je jen okamžik pouhý
Autor Eru Alonnar, 07.02.2013
Přečteno 464x
Tipy 7
Poslední tipující: breberkar, Zamila, Adelheidis, Miriska, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten okamžik se nesmí promeškat :-)

13.03.2015 16:50:50 | Kett

Pěkná :) Jen trochu doladit formu :)Zdravím :)

27.11.2014 21:43:26 | Zamila

Snad někdy nějakou formu naladím ;) dík

28.11.2014 19:23:58 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí