jsi

jsi

Anotace: ...

Jsi hledané slovo na jazyku,

jsi vykřičníkem za větou,

jsi kouzelná hůlka plná triků,

jsi na nočním nebi kometou...

 

Jsi otazníkem mezi zvyky,

bez tebe ztrácím víru,

jsi odpovědí na otazníky,

jsi holubicí míru...

 

Jsi kyslíkem pro mé plíce,

bez tebe nadechnutí není,

a já chci tě stále jen více a více...

Autor SweetSimitko, 07.02.2013
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: Ollie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí