Mefisto Ofélii

Mefisto Ofélii

Anotace: Permutace

Pojď, má lásko
zavedu tě až hořícím branám
Drž se mě
má sladká, přesladká Ofélie

Vylétneme spolu stropem
až ucítíme síru
Pohleď na tu krásu z výše
a pod sebou nech svou víru

Pojď, má lásko
cesty už jen kousíček
Má drahá, drahá Ofélie
jsem na tvých vahách jazýček
Autor Judak, 16.01.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu jina, nez ty tvoje ostatni, ale moc pekna:)

17.01.2007 12:50:00 | lucish

Ta se ti povedla, moc hezká.

16.01.2007 20:24:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí