O lidech

O lidech

Anotace: ...............

den co den
po tenkém ledě
krok za krokem
cíli vstříc
bez nátlaku
nenuceně
že možná něco
a možná nic

plní touhy
prostí citu
všude dříve
než-li ostatní
srdce buší
v igelitu
a o mamonu
duše sní

v koloběhu generací
stejná píseň
stejná slova
snad v sobě
příští holobrádci
najdou býka
a ne vola
Autor James Libustka, 07.02.2013
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Sýkorka07, Avola, Sarah, Ollie, Miriska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ...vůl, býk, nebo beran, někdy jedno horší jak druhý

07.02.2013 15:41:34 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí