DARREN WRECK

DARREN WRECK

Anotace: Věnováno dlouholetému příteli.

Kdybys byl snad Anděl
a měl svatozář,
vyhostila bych tě z nebe
pro tvou krásnou tvář.

Kdybych byla deštěm
vproudím do tvých rtů,
tam zhynu na tvou vřelost,
vstoupím do tvých snů.

Kdyby jsi byl poklad
schovám si tvůj třpyt,
ani kousek tebe
nejsem s to z vnitř smýt.


Autor Ricarda Haner Lowery, 07.02.2013
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: poetka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí