Chtělo by to antivirus v hlavě

Chtělo by to antivirus v hlavě

Anotace: ...

Koukám na teploměr kolik je hodin

zima mi stéká do čaje                  (který nemám)

utkvělá představa holubů             (kteří tu už nejsou)

mě děsí

 

(kdybyste věděli jak na mě zírali)

 

osladím si cigaretu

třtinovým cukrem

(prý je zdravý)

 

a budu dál čumět do blba

sledovat

jak sněhový vločky padají nahoru

k nebi

jako by do nich lidé foukali

"My vás tu nechcem! Kašlem na gravitaci."

 

 

Autor Josephine, 07.02.2013
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, James Libustka, enigman, Jan Voralberg, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je náhoda zrovna dnes jsem se scháněl po Josephině,viz.autor S..a/báseň-Daphné/komentáře.Jinak ta tvoja pěkná.

24.05.2013 11:19:55 | Jozef Bojanovský

táhne na půl patu...tak vzhůru do beztíže...

08.02.2013 08:46:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí