Narozeninová

Narozeninová

Anotace: před šesti lety jsem si myslela, že v tomhle věku to bude vypadat úplně jinak, než je skutečná realita

Svíčky na dortu,

ozařují mou tvář,

jako andělská svatozář,

v očích plamen.

 

A představy nevyplněné,

narozeniny oznamují mi neúspěch,

krém na rtech,

zhořklá čokoláda.

 

V srdci stisk blahopřející,

myslící úpřimněji,

než úsměv,

odhalující můj chrup.

 

Zrychlený tep,

zamilovanost do světa,

otevřené dveře,

na krátkou chvíli.

 

Prolétnou jako stín,

do nové dimenze,

být šťastná,

s hedvábím na prsou.

Autor Kirsten, 08.02.2013
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Inna M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí