Tlak.

Tlak.

Anotace: ...

Blázna jsem našla
krví zalitýho,
nestvůra vešla
do nevýtanýho.

Rozlomím kámen,
hlava ať praskne,
touha, zlost táhne,
bolest nezaschne.

Zbít až na zem,
vytrhat skutky,
jet rudým vozem,
zas sbírám smutky.
Autor Elee, 08.02.2013
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí