Lampa

Lampa

Anotace: Vše příjde s návykem, ale je to dlouhá cesta.

Svojí lampu tvoříš sněním, na místech kde už světlo není.
Pod lampou krásné představení, lidskosti a emocí.
Poprvé jen stěží chápeš, když na tmavá místa cesty šlapeš,
a jak tam pod tou lampou tápeš, příjde ti někdo pomoci.

Čím víc ta tvoje lampa září, tím dál se v té tmě dojít daří
a když se na sto procent snažíš, tak zvládneš věci veliké.
Je jedno jestli v Americe, v Austrálii či v Africe,
v obchodu, sportu, v politice, všechno příjde s návykem.
Autor Jack Salmon, 09.02.2013
Přečteno 405x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkově návyková báseň teda :-) Ne ale vážně celkem dobrý fajn se to četlo!

10.02.2013 13:33:17 | xoxoxo

:) Díky.

10.02.2013 14:43:56 | Jack Salmon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí