Výprodej

Výprodej

Anotace: O tom, jak jsem ztratila hlavu :-)

Omámená strachem stojím
před výprodejem lidských hlav

"pravda - ta je vždycky dvojí"

stojí psáno na stěnách.

"Velký výběr!" vykřikují
tmavé, světlé - jak jen chceš
i když právě nepasují
jednu z nich si odneseš.

Hlavy chytré, pomazané
nerozvážné, zmatené
horké nebo chladné, pane
drahé, ba i bezcenné.

...

Tahle sice není ta pravá
a ač z ní nejsem nadšená
musím vzít, když moje hlava
je už dávno ztracená...
Autor mosquito, 10.02.2013
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Empie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a poučné.

24.05.2013 00:29:23 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí