Přátelství

Přátelství

Anotace: Pro tři kamarádky které mi hodněkrát pomohly...

Jste moje skvělé kamarádky,

jako z vymyšlené pohádky,

velmi si vás holky vážím,

kamarádství naše strážím.

 

Když udělám krok zpět,

vždy jste tu pro mě byly,

nemusela jsem obejít svět,

do srdce jste se mi vryly.

 

Né každý je našim přítelem,

nůž ti do zad vrazí,

můžeme je nazvat plevelem,

který se do polí sází.

 

Vždycky tu budu pro vás,

strávily jsme spolu dlouhý čas,

můžete se na mě spolehnout,

a neshody naše překlenout.

 

Autor majdik 2, 10.02.2013
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí