Pravé peklo

Pravé peklo

Anotace: jedna z mých současných...

V plamenech shoří,
vše co máš rád.
Na rozkaz boží
si s tebou začnou v pekle hrát.
Slzy z kyselin se ztráci v moři
a oheň studí, když by měl hřát.

Chceš do nebe,
ale tvá duše v pekle je,
protože jsi bestie
a ztracený život vzít zpět nejde.

Kolem těla ostnatý drát
a všechny, co jsi měl rád,
teď mučí s tebou,
ale v podstatě tu nejsou.

Očistec byl život,
peklo je tvůj jediný ráj.
Buď s tím smířený.
A ty si ďáble klidně hraj.
Autor Havran S-Krim, 10.02.2013
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

i takové věci se stávají

12.02.2013 00:04:54 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí