Sedím na skle předního auta a to zadní nás dohání

Sedím na skle předního auta a to zadní nás dohání

Anotace: Volnej verš s vázanými prvky. Jednoduše obšlehnutej text z desky splinter. Žádná věda.

moje holka ta hloupá buchta
pařili jsme spolu noc co noc
a ona pořád já chci ještě
tak jsem ji chyt v pase a povídám
ty jsi vážně koště
roztáhni pořádně nohy
ať se ti tam vejdou všichni kdo o tebe stojí
roztáhni nohy a odleť v posteli plné propocených kůží
s bimbáskama svírajících tvoji růži
na vlnách rozkoše
do zatracení
s těmi kteří o tebe stojí
až z toho stojí

teď už rozumím mým známým a přátelům
když se mi snažili vymluvit to rande
kdykoliv šli kolem
kurva ten svět byl fakt nějakej novej
když jsem ji držel za ruku
a dokonce jsem chvíli nechlastal
kurva já prostě jen uvěřil
že běhat po schodech se dá i když žádný nejsou
byl chvíli úspěšný s kravatou se chlubil kdekomu
než roztáhla nohy aby se ji tam vešli všichni
kteří stáli ve frontě a v rukách měli růže
ty taky píchaj
svět je nějak naruby
Autor Jun, 10.02.2013
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: lucie.Tee, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí