Sněhové origami

Sněhové origami

Anotace: Autor - Jun

silnicoueto a kage gá
mocní močí na střechy chudých
ó japonsko se stává středem vesmíru

jsme
tam

cesta vede kolem
pole a lesů a ty lesy tančí pod oblaky
svůj tanec smrti
já chci taky!

sněhové bouře prý zaplavily přímořské státy!
kolik ještě koulovaných než skutečně pochopíme
že bez peněz nám bude zima
protože žijeme pro cizí

dokumenty a papírování v kancelářích
po nocích a ve světě lamp a sešívaček
neexistují cesty vedoucí k úspěchu
na čáře bez startu a bez cíle
řekni si za stolem:
"jsem bohatý
tím že nic nevlastním"
nemůžeš


japonsko

už jsme tady
Autor Jun, 11.02.2013
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, lucie.Tee, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přeložení první skoro věty? to si můžu vymyslet co chci nebo podáš prstík s nápovědou :-)

11.02.2013 16:16:53 | Miriska

Můžeš si myslet, co chceš.

11.02.2013 16:17:33 | Jun

ok :-) díky

11.02.2013 16:18:37 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí