Nevěrná..

Nevěrná..

Anotace: Holka nevěrná..

Nevěrná

 

Celý večer na baru,
zkoumat její postavu.
Oči ze kterých točí se celej svět,
pocit slíbit cokoliv a to teď.

 

Ona však dobře ví,
že stejně zvítězí.
Zítra až se rozední,
dostaneš pusu poslední.

 

Když setmí se,
a slušní lidé chodí spát.
Láska na jednu noc,
snad toho nechce tolik moc.

 

Vychází na lov,
chce si s tebou hrát.

V průjezdu baráků,
dát si pár panáků.


Trochu se opít,
v jejím výstřihu se topit.
Co na to svědomí?
Trošku tě nalomí,
pak už je to fuk.
Stává se z tebe zlobivej kluk.

 

Ty si holka divoká,
padli sme si do oka.
Když si mi to slibovala,
Říkala si mi,
že budem jenom svý.
A teď z toho zbylo jen to slovo.
Nevěrná
Navždycky nevěrná.
Prostě seš ta zlá,
holka nevěrná.

Autor jyrkaa, 11.02.2013
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí