Samota

Samota

Anotace: ???

 

 

   Samota.Není,co nás tíží.

Samota.Chrání toho,kdo v ní je

 

Samota.Pro mnohé okno s mříží

Samota.Je v ní rád,kdo miluje.

 

Je to stav,kdy každý sní

Chlapec,jenž nevidí svou milou

V samotě přečká těch krušných pár dní

Však láska se navrátí,s plnou silou

 

Autista v samotě svůj život žije

Člověk zlý,zákeřný,tamtéž ostává

I každý,kdo krutě z jiných tyje

Nešťastný též nikdy v davy nevstává

 

Každý,kdo ztratí,samotu hledá

Samota poeta i výtvarník bývá

myšlenkám oddychu nikdy nedá

V samotě poznáme,co se v nás skrývá

 

Uteč včas v samotu,kdož trápení máš

Ukryj tu bolest i vášeň svou

Projdi se místy,jež velmi dobře znáš

V samotě potlačíš každou chvíli zlou

 

Pro mnohé samota neštěstím bývá

Tomu však nevěřím,falešní hráči

Tisíce nápadů v duších odkrývá

Samotu miluji a to mi stačí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Bakchus, 12.02.2013
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Matsuyama Tatsuko-chan, Craig_D
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas... skvělé!

25.02.2013 20:15:55 | Matsuyama Tatsuko-chan

Toto je přesně to co se mi líbí, výstižná báseň o něčem co má smysl... to je ono! Nejlepší je:,, každý kdo ztratí samotu, samotu hledá". To je prostě krutá pravda =)

23.02.2013 17:09:14 | Craig_D

Díky.Jsou to mé pocity.

23.02.2013 18:28:36 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí