Osud

Osud

Anotace: ...

Přemýšlej co osud ti dal,
rodinu, přátelé, štěstí,
a naráz ti to všechno vzal,
rád bys dal osudu pěstí.

Přemýšlej o životě,
o neštěsí, samotě,
to je prace osudu?
víc na to myslet nebudu.

Se slzami v očích přemýšlíš,
ale copak zase vymyslíš?
Osud není tím co vše mění,
jsi to ty a to tvé snění.

Slzy se ti v očích roní,
kvůli věcem co tě raní,
utři si z líček slzy,
mysli na to co bude brzy.

Osud neni hlavním hercem
jsi to ty a tvé srdce.

Autor majdik 2, 12.02.2013
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí