Diamant

Diamant

Anotace: ....

Učím se archeologii
a hltám Remarqua
tak jak jsi chtěl..

Až dočtu jeho díla
a dostanu diplom
zavzpomínám..

Zas a znova
napíšu ti díky
a pak je spálím..

Protože ti to nemůžu říct
Ani to
jak moc mi chybíš..

V týhle době, kdy se lidi nestydí lhát a krást
však

proklatě se stydí brečet..

Život je jako cesta
beton a sem tam hezkej kamínek..

Tys byl můj diamant
jen

ačkoli to není možné


rozdrtils ho na tý cestě..

Autor Fiši, 14.02.2013
Přečteno 486x
Tipy 14
Poslední tipující: Akrij8, enigman, kudlankaW, Sima, Miriska, Sarah, Joe Vai, střelkyně1, Jan Voralberg, Inna M., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi nebyl pravej ale dia...

15.02.2013 00:10:08 | enigman

Krásné obrázky Fiši,

díky za ně :)

14.02.2013 20:13:21 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí