Touha

Touha

Anotace: ...

Chybí mi to krásné jarní počasí,

déšť, který oheň rychle uhasí,

vítr co s mrakem krutě zápasí,

slunce co nad ránem se vyčasí.

 

Vždy je tak venku krásně,

až se mi chce upřímně smát,

chci skládat milé básně,

a s radostí ráno vstát.

 

Chybí mi to více než by mělo,

více než pohled na tvé tělo,

chybí mi vše, co dávno bylo,

jen touha je to co mi zbylo.

Autor majdik 2, 15.02.2013
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí