SMRT

SMRT

Anotace: O člověku jež se živil najemnými vraždami, když tu ho zastihla sama dřív a nepřivraného smrt, smrt jež sám často volal.

Svalen ležím u okna, bolest necítím,
život prchá, prchá jak voda zběsilá,
tak umírám, umírám já nikdy nikým nemilován,
ruka má pokleslá, smrt už je zběsilá,
nenechá mě být, vždy semnou byla, teď a tady,
tak tu ležím, život utíká, rychle jak krev tekoucí,
v duchu říkám si "proč já?" , protože vrah jsi byl,
byl, jsi a budeš, nic víc nic miň, než vrah,
vrah vydechl, vydechl poslední vzdech svého života,
jen leží, leží, oči nevidoucí jak temnota sama.
Autor SvenHassel, 17.01.2007
Přečteno 221x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí