Propojení

Propojení

Anotace: co mi spadlo na papír... :)

Když po oknech stékají kapky,
tak stěrače dělají mapky,
ve sněhu zas běhají tlapky,
když napadne a jsou bílé svátky,
mlčíme, když nechcem vyvolat hádky,
bojujem, když chcem zas lásku zpátky,
pobíráme dech na cestu zpátky,
když chcem jít rovně vynechat zkratky.

Čím víc, mávám křídly, letím výš,
čím víc, dávám srdcem, jsem ti blíž,
čím více, přemýšlím o osudu,
tím méně, věřím na náhodu.

Chodím po ulicích a déšť mé kroky smývá,
tak trochu v mlze, kde se cosi skrývá,
v zádech cítím chlad,pomalu se stmívá,
nebe, peklo, ráj, kdo se na mě dívá?
kyvadlo se pokyvuje, kývá,
mám věřit tomu, který se usmívá?
falešné pocity, každý z nás mívá,
jsme propojeni a tak už to bývá.
Autor Kejss, 19.02.2013
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, lepší by byl asi obkročný verš, rýmy dosti jednoduché a poladit rytmus taky trochu ještě.
RM.

19.02.2013 18:39:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí