Mlč!

Mlč!

Anotace: ...

Dnes bude ticho!
Ticho tiché mlčenlivé,
ticho teskné úpěnlivé.
Dnes nechci slyšet vůbec nic!
Ani tebe! A co víc?
Dnes bude ticho!
Ticho mrtvé hrobové
jako půlnoc za noci ledové.
Všichni mlčí, nešeptají.
Ani ptáci nezpívají.
Tak buď ticho! Neříkej už nic!
Jen mlč! A co víc?
Neříkej už vůbec nic!
Autor Yocelyn, 20.02.2013
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, drew
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižně vnitřní a bolavé.

09.02.2024 15:14:30 | mkinka

Stačí kus flastru na hubu - a je klid.

20.02.2013 21:27:06 | Cikáně

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí