Jak chutná?

Jak chutná?

Anotace: A jak voní...

Jak chutná strach?
Snad lehce ostře.
Pepř, sůl a střelný prach.

Nenávist
má těžkou vůni,
trochu hnilobnou.
Pach krve, jež tvoří tůni.

Bolest
Suchý blín,
pelyněk hořký.
Benzín, nebo karbolín.

Úcta
voní po podzimním větru,
jež prohání se ostřicí.
Dýchne na tě badyánem.
Badyánem a skořicí.

Radost?
To svěží lístek salátu.
Vůně hlíny,
jež sotva pohltila sníh
a všechny zimní stíny.

Láska?
Jarní déšť, jež tvoří duhu.
Chuť medu, máty,
vlhkých luhů.

Vášeň
-pot stékající po kapkách
a pižmo koní,
Začátek letní bouře,
hrom, jenž nebem zvoní.
Autor kruppe, 17.01.2007
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: agnes...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hmmm.... zajímavé!!! Fakt moc pěkný... Až z toho nemám slov...:)

26.01.2007 15:29:00 | agnes...

Nápaditý a pěkný.

17.01.2007 11:10:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí