Proč skrýváš své "mám tě rád"

Proč skrýváš své "mám tě rád"

Anotace: ***

Tolik bych chtěla porozumět tvému srdci.
Místu, kde prázdnota objímá chlad.
Místu, kde ozvěnou v tichém koutu
si stín šeptá, zda umíš mít rád.
Chtěla bych jako pavouček světla rozetkat
v sítích otázku,
jak poznám, že záleží ti na mě, tati?
Chtěla bych být smítkem,
co do oka ti vletí
a ty pro něj drobnou slzu upustíš.
Snad to, že nevěřím,
že máš taky lásku v srdci a zájem o mě,
mi jednou odpustíš.
Autor melebele, 17.01.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasne, chytlo mi to za srdicko.100%zaslouzis!

30.01.2007 01:45:00 | carodejka

Nádherné...co k tomu říct?snad jen to,že je to fakticky pěkné!!!

27.01.2007 15:57:00 | Klarisa351

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí