Včera večer sněžilo

Včera večer sněžilo

Anotace: na bílo

Včera vešer sněžilo

počásí nás trapilo

 ráno jak by smet

není proč zavidět

ač nejsem starý kmet

záda bolí k nevíře

přečet jsem si na papíře

že je to letos naposled

a když ne tak vědátorům

co věří mrakům

pošlu pohled

nebudu jim zavidět

někdy je lepší nevědět

včera večer sněžilo

na bílo

jak tak koukám

zas to

Roztálo..... 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.02.2013
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí