vůně šeříku

vůně šeříku

Anotace: po roce

pamatuješ si naše sliby?
že prej nikdy nedospějem,
že to nebude mít chyby

pamatuješ jak jsme spolu lehávali?
něžně a zbytečně si přitom do očí lhali

nikdy jsem ti nezapomněla,
že si mi přinesl šeřík
pamatuješ, lásko?

já jsem se smála a tys mě líbal
smíval si mi slzy
pamatuješ lásko?
moc mě to mrzí...
Autor Metal Lady, 24.02.2013
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí