Hra o sílu

Hra o sílu

Anotace: ...

Moje síla bývá líná,
o jinou podobu dnes žadonila.
Nehodlá prý dál v rohu stát,
moji duši smím s ní neprohrát.

Sílu mi sílo dej!
Troufnu si posté s tebou hrát,
poslední přání měj.

Chci uvěřit ve tvou podobu,
vzít si tě s sebou do hrobu.
Nechat tě ve mně jen tak proudit,
Až duše opět začne bloudit.

Sílu mi sílo dej!
Troufnu si posté s tebou hrát,
poslední přání měj.
Autor Dekadence, 17.01.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nemáš sílu ...prubni víru ...:) ...

18.01.2007 14:01:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí