Pohlazení

Pohlazení

Anotace: myslím, že netřeba slov

Dnes večer snažím se zapomenout

u stolu před svíčkou a vínem

rozpité vodovky nechal jsem být

vzkaz ostatním tak zůstal skryt

 

Schován pod sněhobílým plátnem

prý na obrazu postavy se líbají

v lese pod pavučinou kde tají se jí dech

když on cítí lásku, parfému vlhký mech

 

Zarámovány zůstanou jen jejich chvíle

pod plachtou ze středověké lodi

a přání i sny, které jsem nestihl vyjádřit

opisuje se stíny nekonečný Měsíční svit

Autor Lostgen., 25.02.2013
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: Träumer94, Robin Marnolli, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musím uznat...zlepšuješ se..jen tak dál;-)
RM.

25.02.2013 21:54:30 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí